Важливо Волинь Новини

Ексзаступник головного поліцейського Волині подарував 18-річній доньці дорогу автівку. ФОТО,ВІДЕО

18-річна танцівниця і засновниця власної студії східних танців Юлія Шумик отримала від батьків в подарунок новий автомобіль Toyota Corolla, вартістю близько півмільйона гривень. Батьком дівчини є ексзаступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, а нині – провідний консультант відомства Анатолій Шумик.

Своїм подарунком дівчина похизувалась в Інстаграмі, – пише ІА Волинські новини.

В соцмережі дівчина англійською мовою подякувала батькам за подарунок та написала, що «мрії здійснюються».

Також дівчина опублікувала відео, на якому обнімає батька, після чого з автомобіля стягують накидку.

<iframe width=”660″ height=”363″ src=”https://www.youtube.com/embed/hRGpnMbGR_w” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Ціни на нові автомобілі Toyota Corolla в офіційного дилера коливаються від 450 до 638 тисяч гривень залежно від комплектації. Яку саме обрали в подарунок батьки для 18-річної доньки – невідомо.

З профілю дівчини в соцмережах відомо, що влітку їй виповнилось 18 років, вона навчається в Луцькому національному технічному університеті. Вона захоплюється східними танцями, а нещодавно відкрила власну студію Belly Dance Studio, де навчає та тренує охочих. Юлія Шумик – переможниця численних змагань та конкурсів, має відзнаки та медалі.

Відповідно до декларації про доходи Анатолія Шумика за 2018 рік , в нього є дружина та дві доньки. Сім’я володіє житловим будинком в селі Гаразджа, що поблизу Луцька, на 190 квадратних метрів та бусом Volkswagen Transporter 2008 року випуску.

За 2018 рік Анатолій Шумик отримав в поліції 140 тисяч гривень зарплати та 144 тисячі пенсії. Ще 120 тисяч зарплати декларує його дружина Ірина Шумик.

Зазначимо, що з 2013 року сім’я не декларувала жодних заощаджень в готівці чи на банківських рахунках.

Leave a Comment