Важливо Волинь Новини

Поліція пояснила, чому ходила додому до муніципалів

У департаменті муніципальної варти Луцької міськради заявили, що працівники поліції за трьома адресами шукали працівників департаменту, аби вручити їм повістки.

“Сьогодні (19 лютого, ред.), за трьома адресами о 6.30 ранку розбудили десятки сімей, гримаючи у двері кулаками та ногами ( порушуючи режим тиші, але мабуть про такий вам не відомо). Спочатку ви вдерлися до одного з наших співробітників о 6.20, щоб вручити повістку, але як виявилося, що повістка не йому. Злякали дружину нашого працівника. Поплутали?! Чи знову халатність в документах?!” – йдеться в дописі на сторінці департаменту в Facebook.

У поліції журналістам Волинь infa розповіли, чому навідувались до муніципалів додому.

«Минулого тижня поліцейські повідомили співробітників виконавчого органу за місцем їхньої роботи про виклик до слідчого в кримінальному провадженні. Однак, жоден із них не прибув до поліції. З огляду на це, правоохоронці вирішили вручити повторно повістки за місцем проживання свідків, яке вони вказали під час встановлення анкетних даних у відділі поліції уніч на 5 лютого. Аби застати свідків вдома повістки вручали вранці, що повністю відповідає вимогам чинного законодавства», – розповів у коментарі завідувач сектору комунікації Головного управління Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль.

Leave a Comment