Важливо Волинь Новини

“До лікарні не зверталась, на дзвінки не відповідала”: поліція чекає пояснень від Сиротинської

Лучани, які слідкують за ситуацією на Центральному ринку, пам’ятають, як під час чергової сутички підприємців та муніципалів, очільниця останніх Юлія Сиротинська заявила, що її побили.

Пані Юлія зателефонувала на гарячу лінію “102” та повідомила про шарпанину та про нанесення їй тілесних ушкоджень. Після чого покинула місце події.

Завідувач сектору комунікацій ГУ Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль з приводу цієї ситуації надав таку відповідь:

З приводу звернення до поліції, тілесних ушкоджень, погроз…
Дійсно, надійшло повідомлення на лінію служби «102» поліції від керівника одного із виконавчих органів Луцької міської ради про нанесення їй тілесних ушкоджень та погрози невідомою особою по вулиці Глушець у Луцьку.

Одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Однак, заявниця залишила місце події, на телефонні дзвінки поліцейських не відповідала. Також до поліції не надходило інформації про звернення того вечора заявниці за медичною допомогою.

Тільки наступного дня громадянка відповіла на телефонний дзвінок із поліції й повідомила, що перебуває у відрядженні. Написати заяву та надати пояснення зможе тільки з понеділка.

Сподіваємося, що громадянка врешті знайде можливість поспілкуватися зі слідчими й не звинувачуватиме безпідставно поліцію“.

Leave a Comment