Новини

Віктор Медведчук купує ще один український телеканал

Один із лідерів Опозиційної платформи «За життя», кум президента Росії, Віктор Медведчук купує ще один український телеканал. Про це «Волинь.Правді» стало відомо з власних джерел.

За наявною інформацією політик, якому вже підконтрольні такі телеканали як «112 Україна», «Zik» та «NewsOne», готує купівлю телеканалу “Інтер”, який нині належить Дмитру Фірташу та Сергію Льовочкіну. Угода має бути укладена до кінця наступного тижня.

Нагадаємо, Віктор Медведчук мав намір придбати телеканал “Інтер” ще у 2004 році, втім, тоді каналом заволодів Валерій Хорошковський, який згодом продав його Дмитру Фірташу, який нині і володіє контрольним пакетом акцій каналу.

30 червня 2019 року з’явилася інформація, що Віктор Медведчук придбав 80% акцій телеканалу, які належали Дмитру Фірташу, втім вже 1 липня 2019 року прес-служба Віктора Медведчука офіційно спростувала цю інформацію. Наразі ж з неофіційних джерел стало відомо, що Віктор Медведчук все ж завершує процедуру купівлі контрольного пакету акцій “Інтера” і найближчим часом на телеканалі очікується повна зміна керівництва і набір нової команди.

Leave a Comment