Новини

“В епіцентрі коронавірусу, зате з собакою”: українка залишилася в Ухані, аби не покидати улюбленця

Українка Анастасія Зінченко не змогла евакуюватися з провінції Ухань, тому що її не дозволили забрати свого собаку. Дівчина розповіла, що зібрала і передала всі необхідні документи у посольство, однак питання про собаку там проігнорували. Про це Анастасія написала в Instagram.

Я знайшла вчора машину, зібрала всі документи і забрала клітку для перевезення (собаки – ред.), відправила всі документи в першій половині дня в посольство. Моє повідомлення і питання про собаку вони проігнорували. Після чого співробітник і представник посольства України мені подзвонив і сказав, що я з собакою евакуюватися не можу. Ми зв’язалися з МЗС, вони прислали письмову відповідь, де було написано, що вони мають старий набір документів і навіть були не в курсі, що я зібрала всі документи і подала їх у посольство“, – зазначила вона.

Дівчина додала, що оскільки не полетіла, намагалася піти в магазин по продукти, але, за новими правилами, з житлового комплексу люди не можуть виходити і заходити навіть за перепустками, тому закупитися необхідними продуктами їй не вдалося.

Як буде розвиватися ця ситуація далі, не знаю. Сподіваюся, все скоро закінчиться і я потраплю додому з Мішею“, – написала дівчина.

Leave a Comment