Новини

Одіозний нардеп відмовився вшановувати пам`ять Героїв Майдану. ВІДЕО

В той час як Верховна Рада України вшанувала хвилиною мовчання пам’ять загиблих учасників Революції Гідності і всіх захисників України, одіозний “слуга народу” Максим Бужанський відпомився встати і вшанувати полеглих разом з іншими депутатами.

Відповідне відео опублікував журналіст Андрій Дзиндзя, – пише Інформатор.

З пропозицією вшанувати загиблих на початку ранкового засідання 18 лютого звернувся до депутатів перший заступник Голови ВР Руслан Стефанчук.

“Цей пленарний тиждень – це тиждень, протягом якого відбувалися події на Майдані. Цей тиждень увійшов у нашу історію як тиждень Революції Гідності. У мене пропозиція: давайте згадаємо всіх загиблих на Майдані хвилиною мовчання, а також усіх, хто загинув за Україну, захищаючи її державність і суверенітет”, – сказав Стефанчук.

Після цього присутні в залі депутати, а також журналісти та інші запрошені на засідання підвелися та вшанували пам’ять загиблих. Однак відомий своєю проросійською позицією нардеп “Слуги народу” Максим Бужанський відмовився встати і вшанувати хвилиною мовчання пам’ять загиблих українців.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdzindzia%2Fvideos%2F2759756370728560%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Leave a Comment