Важливо Волинь Новини

Евакуація під час пожежі у коледжі на Волині: в чому причина та чи є потерпілі?

Рятувальники провели навчання з гасіння пожеж на території Шацького лісового коледжу імені В. В. Сулька. За легендою, пожежа виникла в навчальному корпусі закладу, усі приміщення задимленні, є потерпілі.

Адміністрація об’єкту викликала рятувальників, які оперативно прибули до місця виклику. Розпочалась евакуація студентів та персоналу коледжу.

Працівники ДСНС провели розвідку пожежі в будівлі. Працюючи в апаратах захисту органів дихання у складі ланок газодимозахисної служби, вогнеборці ретельно оглянули усі приміщення, виявили потерпілого і винесли на свіже повітря, де йому надали допомогу медики. Крім того, був відпрацьований алгоритм з ліквідації імітованого загорання.

Після завершення практичної частини усіх учасників  тактико-спеціальних навчань зібрали для підбиття підсумків. Під час інструктажу з педагогами, персоналом та вихованцями коледжу, рятувальники наголосили, що такі навчання є основою набуття практичних навичок та вмінь діяти в умовах надзвичайних ситуацій на об’єктах з масовим перебуванням людей, адже у випадку реальної небезпеки дії кожного мають бути чіткими й безпомилковими. 

10.jpg

59.jpg

04.jpg

Leave a Comment