Волинь Новини

Помер відомий волинський акушер-гінеколог Микола Цюх

Сьогодні, 18 лютого, помер відомий акушер-гінеколог вищої категорії, лікар ультразвукової діагностики з більш ніж сорокарічним досвідом і засновник медичного центру «Клініка доктора Цюха» Микола Цюх. Лікар 13 років очолював Волинську асоціацію підприємців медицини та фармації, був членом правління Української асоціації фахівців УЗ­діагностики в акушерстві та гінекології, віце­президентом Спілки орендарів і підприємців. Про смерть лікаря повідомила його донька Іванна Цюх у мережі Фейсбук.

«Сьогодні відійшов до дому Отця свого Небесного мій найрідніший татусь, найкращий друг та вчитель Дякую Господу за тата, за кожен прожитий день з ним, за любов, за терпіння, за виховання та навчання, за любов до людей, Господа та життя, за кожну мить в житті».

Слова вдячності дідісеві також написала на своїй сторінці онука Миколи Федоровича Уля Цюх.

«Мій Коханий Дідусь! Ти був моєю підтримкою, опорою, допомогою. Ти завжди піднімав мені настрій, коли було сумно… Твої обійми, найкращі в світі, поради, і взагалі, Тебе- людину з великої літери, я не забуду ніколи! Я й далі старатимусь здійснити Твоє бажання – стати таким самим успішним і порядним лікарем як Ти! Я дуже сильно тебе люблю!!!! Буду за тобою сумувати, і надіюсь, що колись ми зустрінемось з тобою, тільки в Раю…»

Leave a Comment