Важливо Волинь Новини

“Чому ті базарники так репетують?” – відповідь луцького активіста

Вже два тижні у Луцьку триває боротьба підприємців з міськрадою проти перенесення Старого ринку. Людям нищать майно та ламають контейнери, аби ті врешті переїхали на Новий ринок, що призводить до протистоянь. Відомий у Луцьку активіст та громадський діяч Сергій Рижков опублікував на своїй сторінці у Фейсбук допис, у якому процитутвав відповідь міністерства розвітку економіки і торгівлі підприємцям за номером 3631-06/49062-07 від 25.11.2019 про те, як по закону має бути перенесений ринок.

Відповідно до пункту 7 положення реконструкція (переобладнання, модернізація) та закриття ринку здійснюються в установленому порядку за умови забезпечення підприємців іншими торговими місцями з урохованням рекомендацій місцевої галузевої ради підприємців.
Суб’єкт господарювання за рік до початку проведення робіт з реконструкції (переобладнання, модернізації) та закриття ринку повідомляє про це підприємців, які проводять торговельну діяльність на території ринку, та подає до органу місцевого самоврядування заяву про необхідність забезпечення таких підприємців іншими торговельними місцями (заступник директора департаменту розвитку підприємництва та регуляторної політики Олександр Палазов).

Також Сергій Рижков оприлюднив відео,в якому нагадав,яким чином підприємців “переселяли” з ринку.

А як влада міста зробила… Відео нагадає.

Щоб в Лучан не виникало запитань чому ті,, базарники,, так репетують , а поліція вступилася, і вічно кимось проплачені активісти незадолені 😎. От цітую відповідь міністерства розвітку єкономіки і торгівлі підприємцям за номером 3631-06/49062-07 від 25.11.2019 про те як по закону 🚜має бути перенесений ринок. -,, Відповідно до пункту 7 положення реконструкція (переобладнання, модернізація) та закриття ринку здійснюються в установленому порядку за умови забезпечення підприємців іншими торговими місцями з урохованням рекомендацій місцевої галузевої ради підприємців.Суб'єкт господарювання за рік до початку проведення робіт з реконструкції (переобладнання, модернізації) та закриття ринку повідомляє про це підприємців, які проводять торговельну діяльність на території ринку, та подає до органу місцевого самоврядування заяву про необхідність забезпечення таких підприємців іншими торговельними місцями (заступник директора департаменту розвитку підприємництва та регуляторної політики Олександр Палазов) P. S А як влада міста зробила… Відео нагадає. А ще коли декілька днів тому був суд про арешт трактора який застряв між рядами… Суддя Клок спитав муніципалів і адвоката Олександр Лавренчук ( чому адвокат приватний незрозуміло, в міській раді цілий відділ юридичний) хочь одному підприємцю приносили будь яке повідомлення пісьмове? Ні.. Була відповідь, але в інтернеті писали. Судяя відповів щось типу,, на заборі теж пише,, документ був? Тиша…Арешт продовжив суддя

Gepostet von Сергій Рижков am Sonntag, 16. Februar 2020

Leave a Comment