Волинь Новини

Луцькі муніципали записали звернення? ВІДЕО

иректорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська прокоментувала відео, на якому нібито муніципал розказує, що знаходиться в заручниках керівництва.

Коментар вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

“Пацани, не старайтеся! Тролінг – фуфло. У департаменті відсутні такі безграмотно розмовляючі працівники! З магазину, де ви купляти шеврон, вже нам зателефонували. Шукаємо Троля на камерах, де засвітився по вул. Стрілецькій”, – написала головна муніципалка Луцька.

Нагадаємо, на сторінці луцького ринку оприлюднили відео, на якому муніципал розказує про те, як працівників департаменту, шантажуючи, змушують демонтовувати Центральний ринок.

“Я, інспектор муніципальної варти Луцької міської ради, звертаюсь до лучан, особливо до підприємців Старого ринку. Більшість інспекторів муніципальної варти беруть участь в демонтажі забору Старого ринку і взагалі у всіх подіях, пов’язаних зі Старим базаром під шаленим моральним тиском директора департаменту Юлії Сиротинської. Вона примушує всіх у позаробочий час здійснювати різного роду дії, які більшість не хочуть та й не зобов’язані робити, так як не впевнені у їх законності. Сиротинська погрожує, що у випадку відмови чи непокори буде зрізати виплати по зарплаті. Інколи грозиться повістками у воєнкомат…” – сказав невідомий на відео.

Leave a Comment