Новини

“Кіна не буде”: тернополян залишили без кінотеатрів

У  Тернополі припинив роботу єдиний кінотеатр мережі «Сінема сіті», в якому регулярно транслювали прокатні фільми.  Про це повідомляє Уніан.
Як відомо, директор тернопільського кінотеатру мережі  Тетяна Басалига, зазначила, що установі відключили електрику, без якої функціонування усіх 4-х кінозалів неможливе. Відтак кінотеатр припинив свою роботу і тернополяни не мають змоги подивитися сучасні фільми на великому екрані. У торгово-розважальному центрі «Подоляни», в якому розташований кінотеатр, свою відмову продовжити термін оренди для «Сінема сіті» пояснили тим, що кінотеатр не проводив модернізації попри численні зауваження з боку дирекції ТРЦ.

Керівництво «Подолян» заявило, що розцінило небажання модернізувати кінотеатр як «зневагу до тернополян, які 10 років були лояльними глядачами», відтак після завершення 10-річного терміну оренди вирішило угоду не продовжувати.
У свою чергу «Сінема сіті» право на продовження оренди зараз відстоює в Господарському суді Тернопільської області, куди звернулося ще 6 лютого. З початком судового спору кінотеатр оприлюднив офіційну заяву, в якій обіцяв, що продовжить трансляцію фільмів до кінцевого рішення суду. Однак після знеструмлення культурний заклад змушений був припинити роботу.

Leave a Comment