Новини

У Львові частину історичної будівлі віддали в оренду власникам стрип-клубів

Конкурсна комісія Львівської обласної ради віддала частину Палацу мистецтв в оренду компанії, власники якої володіють стрип-барами та нічними клубами, замість двох інших фірм, що пропонували більш вигідні умови.
Про це йдеться у матеріалі Zahid.net.

Відомо, що йшлося про про відкритий майданчик перед головним входом, обмежений колонами – в цілому це 423,2 м2 нерухомого майна палацу. При цьому оренда стосується двох років і 11 місяців.

Як зазначається у матеріалі, на конкурс з оренди майданчика Палацу мистецтв подались лише три компанії з дуже різними пропозиціями оплати і якимсь чином перемогу отримала фірма, що висунула найнижчу пропозицію.

“За даними YouControl, компанія “Львівські події” належить львів’янам Зіновію Заранському та Павлу Шерстюку, які володіють нічними клубами Malevich, Rafinad People та стрип-клубом White Rabbit у Львові”, – говориться у статті.

Подібне рішення члени конкурсної комісії аргументували тим, що дві інші компанії не виконали однієї з умов конкурсу і не уклали договір про співпрацю з Львівським палацом мистецтв про щорічну сплату 480 тисяч гривень благодійного внеску.

За словами в.о. керівника управління майном спільної власності Львівської облради Віктора Кусия, умову про благодійний внесок для учасників конкурсу на оренду поставили для того, щоб Палац мистецтв зміг гарантовано отримувати не менше 50 тисяч гривень на місяць навіть за умови мінімальної орендної плати.

Leave a Comment