Волинь Новини

Платіжка за газ небіжчику: як виправдовуються волинські газовики ВІДЕО

Нещодавно Волинь та всю Україну облетіла новина, що платіжку за газ відправили чоловіку, який помер дев’ять років тому. Це трапилося у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району. Господар будинку загинув під час пожежі, а спадкоємці не подали заяви про виключення померлого зі списку абонентів.

Як повідомляє “Сегодня” рідні загиблого, які живуть за цією ж адресою, але в іншому будинку, отримали платіжку – адресовану на ім’я небіжчика. Як зазначається, рахунок у сумі 150 гривень виставили за січень.

Жителі села, у якому трапився прецедент, почали сміятися і порадили рідним віднести платіжку на кладовище. Місцеві газовики виправдовуються, що плутанина виникла через те, що спадкоємці не подали заяви про виключення померлого зі списку абонентів.

“Не звертався спадкоємець, правонаступник офіційно. Тобто письмової заяви на механічне відключення від системи газопостачання за вказаною адресою у нас немає”, – каже представниця “Волиньгазу” Оксана Швець.

Повідомляється, що газовики та родичі чоловіка домовилися про зустріч, на якій остаточно зафіксують смерть абонента і вирішать, що робити з платіжкою.

Leave a Comment