Новини

На Львівщині з симптомами отруєння до лікарні потрапило 14 одеситів

Їх госпіталізували до Сколівської районної лікарні. Серед пацієнтів є четверо дітей. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

У вівторок ввечері, 11 лютого, до Сколівської центральної районної лікарні «швидка» доставила 14 людей, серед яких четверо дітей, з симптомами харчового отруєння. Усі вони харчувалися у гостинному дворі «Рандеву», що у селі Славське Сколівського району, повідомила  заступниця начальника управління Держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Олена Улашина.

Що стало причиною отруєння наразі невідомо, працівники Держпродспоживслужби і лабораторного центру лише розпочинають розслідування.

«До лікарні звернулися мешканці Одеси, які відпочивали у горах. Серед госпіталізованих є четверо дітей. Усі вони харчувалися у гостинному дворі «Рандеву», що у Славському. Що стало причиною отруєння, які спільні продукти вони споживали наразі невідомо, бо інформація про отруєння людей надійшла вчора ввечері, о 21:45. Сьогодні відповідні служби розпочнуть розслідування цього випадку», – каже Олена Улашина.

Начмед Сколівської центральної районної лікарні Оксана Яремко повідомила, що спершу «швидка» доставила четверо дітей з розладами шлунка. Згодом до лікарні госпіталізували ще 10 дорослих.

«Стан дітей середньої важкості і вони залишаються у лікарні. 10 дорослих після надання їм медичної допомоги написали розписки і покинули лікарню. Усі аналізи відібрано, але результати будуть відомі згодом», – розповіла Оксана Яремко.

 

Leave a Comment