Волинь Новини

«Модель ХL – це також приклад моделі» – Катерина Ващук

Як відомо, світ моди поступово відмовляється від суперхудих моделей.
Мода за своєю природою – це поєднання крайнощів. Саме тому, мода для дівчат plus – size завжди була чимось більшим. Ця новітня мода була гучною заявою, та маніфестом.
Нині жінки plus – size доводять, що вони красиві, а одяг для них – це не виняток з правил і не оригінальне доповнення до ліній бренду. Отож, моделі з формами стають повноправними учасницями модної індустрії.

Уродженка Ковеля, відома модель «plus -size» Катерина Ващук розповіла  журналістам “Волинь infa” про участь у відомому телевізійному шоу «Модель ХL» та подальші плани.

Як Вам спало на думку займатися моделінгом?
Зазначу, що усе свідоме життя мене підштовхували батьки, підкреслюючи, що мені притаманні усі дані та можливості, аби стати моделлю.
 Ви завжди хотіли бути моделлю?
Зізнаюсь, ніколи не думала що буду нею, навіть в думках не було. Проте, коли дізналася про проєкт “Модель ХL” – вирішила спробувати.
Що Ви порадите дівчатам, які мріють про кар’єру моделі ХL?
Раджу усім крокувати до своєї мети. Окрім цього, займатися спортом та підтримувати своє тіло в тонусі. Оскільки, “Модель ХL – це також приклад моделі.
Чи змінила Вас кар’єра?
Звісно, відбулася зміна в собі. Я почала бути впевненішою та полюбила своє власне тіло. Тим паче, я відчула віру в себе.
Ви частенько берете участь у зйомках кліпів відомих артистів, зокрема: Оля Полякова, NK, розкажіть детальніше про це ?
Мені приємно, що мене запрошують на подібні проекти. Тим паче, це досвід та нереальні емоції. До слова, це велика честь бути знайомими  та співпрацювати з такими артистами.


Як змінилося Ваше життя після проєкту « Модель XL”?
Насамперед, змінилось усе, а саме світогляд та бачення “моди”. Також, я зрозуміла, чим я хочу займатись у житті. До слова, я не покинула усе те, чим захоплювалася раніше до проекту, : танцями, моделінгом, тощо. Зазначу, від кожної роботи, я черпаю для себе щось особливе.
Чим на Вашу думку відрізняється модель ХL від типової  моделі ?
Важко відповісти, оскільки я не була у  ролі стандартної моделі.
Чим займаєтесь у вільний час?
Зізнаюсь, вільного часу, я практично не маю. Проте, намагаюся присвячувати час інстаграму, розвиваючи свою власну сторінку.
Подальші Ваші творчі плани?
Прагну розвиватись у моделінгу. Окрім цього, маю намір бути відомою блогершою.
Побажання читачам «Волинь іnfа»
Будьте справжніми,  і нікого не слухайте. Ми живемо один лише раз,  і  його слід прожити так, щоб потім ні про що не шкодувати.

Leave a Comment