Волинь Новини

«7 лютого зима прийшла неочікувано»: чому в Луцьку не посипали тротуари під час ожеледиці

У Луцькій міській раді говорили про незадовільний стан прибирання тротуарів та доріг у лютому, під час першої ожеледиці. Про це стало відомо під час оперативної наради Луцького міського голови.

Очільниця департаменту ЖКГ Надія Коленда зазначила, що КП «Луцькспецкомунтранс» справився зі своїми обов’язками. Для прибирання задіяли 19 одиниць техніки, яка працювала у денний та нічний час. Крім цього, за словами очільниці департаменту ЖКГ, був виданий наказ, яким зобов’язали «Луцькспецкомунтранс» доручити долучитися до прибирання і підприємства.

Всі умови для цього були, проте ЖКП №2, №3, №7,№11 ЖКГ №8 та інші повинні були спрацювати оперативно. «Вивели техніку на ті місця, де не проходять машини спецкомунтрансу. Розчищали, але посипання не відбулося», – зазначила Надія Коленда.

«Це неприпустимо. В цьому році зими не було. 7 лютого, початок зими. Замерзла вода і стало слизько. Невже ви не змогли впоратися? 7 лютого зима прийшла неочікувано. Виявилися неготовими і безвідповідальними. Повинні були всі вийти на прибирання», – сказав Григорій Пустовіт. Також секретар міськради зазначив, що всіх винуватих притягнуть до відповідальності.

Leave a Comment