Волинь Новини

“Ніякої пропозиції з боку міської ради нам, що заберіть своє майно, не було”, – Горгут

Законних підстав демонтувати паркан навколо території «Центрального ринку» немає, говорить перший заступник голови правління Волинської облспоживспілки Володимир Горгут. З його слів, паркан встановили 1995-го року законно. Два роки тому після передачі земельної ділянки під ринком комунальному підприємству «Луцькі ринки», паркан лишився у власності облспоживспілки. Нині питання повернення паркану й іншого майна, серед якого електричні опори, рекламні щити і ковані ворота загальною вартістю майже 2 млн грн, розглядають в суді.

Перший заступник голови правління Волинської облспоживспілки Володимир Горгут: “Ваша земельна ділянка, але наше майно, яке встановлене в законному порядку. Нам же ж не було, поки ми до 2018 року вели там господарську діяльність, жодного припису, жодної вимоги, що ми незаконно зробили асфальтну площадку, чи незаконно зробили огорожу, поставили ворота, опори. Не було таких документів. Значить, ми встановили його законно, а якщо ми поставили законно, то на яких підставах хтось може проводити демонтаж? Ніякої пропозиції з боку міської ради нам, що заберіть своє майно, не було. Якби нам сказали демонтувати, ми б думали , що робити, але не демонтовували б однозначно. Тому що майнове право це найважливіше право, яке захищається законом. І захищається в усьому світі. “

Володимир Горгут каже: облспоживспілка зверталася з відкритими листами до секретаря міської ради, директорки департаменту муніципальної варти і головного поліцейського міста. Відповіді поки немає. Додає: будуть продовжувати захищати своє майнове право у суді.

Leave a Comment