Важливо Волинь Новини

“Ваш будинок також зруйнують, якщо він заважатиме Луцькій владі розвивати бізнес олігархів”

Олександр Казмірук висловив власну думку з цього приводу. Текст подаємо без змін.

Знаходячись у епіцентрі подій із так званого «демонтажу» старого ринку у мене склалось враження, що наші обранці із Луцької міської ради, нехтують Основним Законом України – Конституцією, а саме тим, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

На власні очі бачив, як під час демонтажу невідомі особи знищували приватну власність саме громадян України – мешканців Луцька – підприємців Центрального ринку. Наголошую не «Базарників», як висловлюється – Г.О. Пустовіт, а громадян України – фізичних-осіб підприємців.

Запам’ятайте одне, Шановні, справа не у звільненні земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності, а насамперед у «Людяності». Не дай Бог, завтра і Ваша приватна власність : будинок; гараж; земельна ділянка будуть заважати місцевій владі розвивати бізнес олігархів, вони прийдуть і до Вас, але підтримки Ви не дочекаєтесь, бо інші мешканці скажуть – руйнуйте той «старий» будинок бо він не відповідає стилю хай-тек чи будь-якому іншому.

Зверніть увагу на те, що жодне рішення суду, яке є обов’язковим до виконання на всій території України відповідно до законодавства, не виконувалось державними виконавцями у такий спосіб, як це було зроблено працівниками Муніципальної варти, із залученням сторонніх невстановлених осіб, бульдозерів у нічний час.

Шановні мешканці Луцька! На мою думку, ми повинні підтримувати одне одного, і не давати можливість будь-кому посягати на життя і здоров’я наших громадян. Ми не повинні стояти осторонь, коли суспільство вводять в оману, маніпулюють фактами та викривлюють об’єктивні дані“.

Leave a Comment