Важливо Новини

«Що за г*вно?»: пранкер зняв реакцію росіян на портрет Путіна у ліфті. ВІДЕО 18+

В одній з московських багатоповерхівок пранкери повісили в ліфті портрет президента РФ Володимира Путіна і зняли на камеру реакції мешканців.

У жителів під’їзду великий портрет Путіна не викликав захвату, а багато хто не стримувався у використання нецензурних слів при вигляді президента. Путіна повісили в ліфті і зняли реакцію росіян, – пише УНІАН.

Відео з’явилося на Youtube-каналі “Блог Бабули”. Автором ідеї значиться блогер Башир Дохов, який з’явився на початку відео. Читайте також У Росії поліція розгледіла у прізвиську х***о натяк на Путіна та оштрафувала активіста У розіграші взяли участь близько 20 людей різного віку. У них великий портрет Путіна не викликав захвату, а багато хто не стримувалися у використанні нецензурних слів при вигляді президента.

На відео присутня нецензурна лексика.

Люди так коментували побачене: “Твою мать… ох**нели”; “Що, серйозно чи що, що за х**нь… Тебе ж просто знищать потім (якщо зіпсувати портрет. – ред.)”; “Ой йоп твою б**ть”; “Це що за г*вно.. ой, так само не можна говорити”, “What the f*ck. Ви що, знущаєтесь? А куди звернутися, я не хочу ось це дивитися”; “Це найгірше, що могло статися з нашим будинком після капремонту”, – коментували мешканці будинку “обновку” ліфта.

Один із шокованих пасажирів довго і мовчки розглядав портрет і лише вийшовши з ліфта видавив з себе “бл**ь, п**дець”.

<iframe width=”731″ height=”420″ src=”https://www.youtube.com/embed/eeb3MMl3lB4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Leave a Comment