Волинь Новини

Луцькі муніципали кажуть, що підприємці самі нищили техніку та били один одного задля резонансу

4 лютого 2020 року департаментом муніципальної варти проводився демонтаж у дозволений законом метод і спосіб згідно рішення Луцької міської ради «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» земельною ділянкою» від 29.01.2020 № 69/1 на території Центрального ринку міста Луцька.

Про це пише пресслужба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Офіційно повідомляємо, що всі залучені працівники департаменту були на вказаному заході у:

– форменому одязі;

– з наявними жетонами встановленого зразку;

– шевронами двох типів в залежності від приналежності інспектора до відділу;

– у шапках та бафах (шарф кругового пошиву) у зв’язку з погодними умовами.

Інформація ряду ЗМІ, активістів та деяких правоохоронців щодо перебування наших інспекторів без розпізнавальних знаків та у «балаклавах» не відповідає дійсності.

Окрім того, вчора 05 лютого, до департаменту звернулися громадяни (ФОПи з Центрального ринку), котрі надали докази (внутрішню переписку) того, що саме працівники ринку готувались до демонтажу з певним озброєнням, шукали балаклави, які в такий спосіб провокували бійки, нищили техніку та били один одного з метою створення резонансу подій

1 коментар

  • Яка ж брехня, аж смішно, скільки всяких цирків вона влаштовує, а потім невинних роблять з себе. Відповідати треба за свої вчинки,
    І взагалі розформувати їх. Якщо вони залишаться не наказані за все, що накоїли, тоді хай не дивуються, що люди будуть їм плювати в обличчя!

Leave a Comment