Волинь Новини

Стало відомо, що буде з Підгайцівською ОТГ

Підгайцівську ОТГ можуть приєднати до Луцька або Липин. Про це під час зборів мешканців Підгайцівської ОТГ повідомив її голова Юрій Семенюк.

За словами голови ОТГ, в уряді зараз тривають дискусії. Знову буде засідати робоча група, яка визначатиме конфігурацію ОТГ області.

«Можливі два варіанти. Або нас приєднають до Луцька. Або ж ми увійдемо до складу Липинської ОТГ з центром у Липинах. Я вважаю, що ми маємо зберегти свою самостійність. Але якщо постане питання Луцьк чи Липини, то останній варіант кращий. Крім того, у нашій ОТГ живе 13 тисяч мешканців. А у Липинській – лише 7 тисяч. Тому у випадку проведення місцевих виборів у нас є всі шанси обрати раду і голову, які будуть достойно представляти наші інтереси в цій громаді. А те, що центром будуть Липини – це не принципово. Це можна змінити», – пояснив свою позицію голова Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюк.

Присутні на зборах висловилися проти приєднання Підгайцівської ОТГ до міста і за збереження самостійної громади. Хоча не відкинули ідею приєднання до Липинської ОТГ.

Leave a Comment