Важливо Волинь Новини

Пустовіта та Недопада заблокували у сесійній залі. ФОТО

Представники підприємців зазначають, що готові робити реконструкцію Центрального ринку. Про це вони зазначили під час розмови із секретарем Луцькради Григорієм Пустовітом.

З пропозицією зібрання позачергової сесії виступив депутат Микола Собуцький: “Я був вчора на місці і бачив градус напруги. Пропоную зібрати позачергову сесію і внести змін стосовно демонтажу”.

Після цього підприємці звернулися до представників міської ради і розповіли, про те, що відбулося увечері, 4 лютого на Центральному ринку: “Як злодії увірвалися вночі в масках, зарізали собаку, побили людей, понищили майно”.

Опісля підприємці озвучили свої вимоги. “Вимагаємо позачергової сесії, розгляд дій пані Сиротинської, розпуск муніципальної варти”, – сказав представник підприємців. Пустовіт відповів, що оцінкою дій під час демонтажу займається поліція. “Люди готові робити реконструкцію, але оренда на рік – мало. Ми разом можемо зробити цукерку. Чому ви не готові нас почути?”, – зазначали підприємці.

Григорій Пустовіт зазначив, що потрібно провести нараду, але підприємці відмовилися випускати Пустовіта і Недопада із сесійної зали.

Leave a Comment