Важливо Волинь Новини

“Вам не соромно дивитися в очі?”, підприємці про знесення кіосків Центрального ринку

Спроба демонтажу кіосків на Центральному ринку була законною. Про це секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт сказав перед засіданням виконкому.

“Була спроба представниками Луцької міської ради демонтувати кіоски, які незаконно стоять на землі комульної власності” – сказав Григорій Пустовіт і додав, що 29 січня була розірвана угода з КП Луцькі ринки щодо використання землі.

Також Пустовіт нагадав, що про демонтаж говорили неодноразово. “Коли йдуть розмови, що ринок повністю ліквідовується – це неправда Є визначене місце і багато підприємців переїхали, а багато кому переїхати не дають сусіди”, – сказав секретар міськради. Представники ринків захищають своє особисте. Я їх розумію. А ми захищаємо інтереси лучан. Особистого інтересу в мене немає. Місто повинне мати гарну атракцію.

“Сподіваюся, що підприємці переїдуть самостійно і не буде примусового виселення”, – сказав Пустовіт.

Активіст Сергій Рижков зазначив, що у демонтажі брали участь невідомі особи в балаклавах. “Чого трактори були без номерів?”, – запитав активіст. На це запитання Григорій Пустовіт не відповів і зазначив, що в демонтажі брали тільки працівники міськради. “Вам не соромно дивитися в очі? Вчора калічили людей. Люди стояли на колінах і просили: “Не бийте”, – звертатися підприємці до Пустовіта.

1 коментар

Leave a Comment