Важливо Волинь Новини

“Може, пан Недопад бачить те, що не бачимо ми?”: робочий день на “Новому” ринку. ВІДЕО та ФОТО

Після заяви першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада про те, що “Новий” ринок уже функціонує і частина підприємців перевезли контейнери, товар та працюють на нових торгових місцях, вочевидь, інша частина приїхала подивитися, як саме там працюється.

Люди вели пряму трансляцію з потенційного місця своєї роботи та коментували побачене:

Після заяви пана Недопада, що ринок в повному режимі функціонує, одразу вирішили поїхати на Новий ринок у пік торгівлі, аби побачити те, що бачить тут пан Недопад. Може, він бачить тут те, що не бачимо ми? Всі контейнери зачинені, жодного продавця тут немає…та і людей немає взагалі. 

Навіщо розповідати, що тут все добре і все працює…Ми втомилися від постійної брехні! Тут настільки неприємний запах! І зараз зима, а що буде влітку? Тут взагалі можуть знаходитися люди довгий час і дихати цим повітрям? 9 років цей ринок вже запущений. 

Тут ходить хто хоче, як хоче, благоустрою нема ніякого – це вже ясно! Тут навіть огорожі немає. Всюди якісь помітки для наркоманів, для закладок. І наша влада ще буде розповідати нам про “срач” на Центральному ринку… А на цей ринок як можна перевезти товар? Це нонсенс! Своїх же виборців вважають дурнями!“.

Gepostet von Європейський Центральний Ринок am Dienstag, 4. Februar 2020

 

   

Під часу прямого включення лучани коментували побачене:

Leave a Comment