Важливо Волинь Новини

13 школу закривають?

Тринадцяту школу можуть закрити. Про це написала в соцмережі  «Інстаграм» у групі «Tereveni. Lutsk» Анна Тонконг

«Доброго дня! Знову про наболіле…
КЗ ЗОШ №13  постає питання про закриття?
Як, коли, чому? Цивілізований світ, 2020 чи можливо повертаємося назад на років 40-60, коли люди і думки не могли вголос висловити….
Напевно так, стоїмо, чекаємо результатів нуль, пояснень немає….
Хто,коли прийняв ці рішення про закриття? За чий рахунок:? Дітей! І це правда сьогодення, понад 466 дітей на вулиці.
Хто буде відповідальним? Хто дасть відповідь. Стоїмо не одну годинку, час іде, відповідей немає…
Серце болить, як прийти і пояснити своїй дитині, що завтра її життя перевернеться…
Сльози, дитячі сльози..
Стид такій владі!
Позначайте керівників, депутатів, хай люди бачать, що це правда, хай мають доступ до інформації, як це зараз насправді»,  – йдеться у дописі .

Натомість, начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко зазначає, що тимчасове припинення функціонування ЗОШ №13 робиться для блага дітей.

«Батьки вимагають на сьогоднішній день добудови закладу, який в такий термін неможливий. Вони наголошують на створенні комфортних умов, на базі тої школи, яку вони хочуть, а саме, зі спортивною наявною залою, яка нині не може бути зроблена.
Для того, щоб створити належні умови для якісної освіти дітям,  ми в межах компетенції можемо запропонувати інші навчальні заклади , аби школярі мали можливість отримати хороші умови для здобуття освіти.
Ми готові до діалогу. Я особисто запрошувала батьків через директора КЗ ЗОШ №13 школи, аби вирішити це питання.
Ми не кажемо, що будемо припиняти діяльність школи №13, ми тимчасово призупинимо функціонування навчального закладу з метою, щоб створити усе належне.  До слова, уроки фізичної культури не можна проводити так якби хотілося, бо відсутня спортивна зала.  Проте, у осінній та весняний періоди, можна проводити уроки в гімнастичному приміщенні. Наразі, аби вирішити  цю ситуацію, ми можемо просити інші навчальні заклади  прийняти учнів», – додає очільниця освітян.

 

 

Leave a Comment