Важливо Волинь Новини

“Маленькі волиняни за безпечне життя”: нагородили переможців обласного конкурсу малюнків. ФОТО

У Луцькій художній школі нагородили переможців  обласного конкурсу малюнків «Потрібні дітям, як вода, – правила безпеки та здоровий спосіб життя».

Ініціювали проведення заходу представники управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, управління ДСНС України у Волинській області та Волинської обласної організації Добровільного пожежного товариства України.

Загалом на конкурс були представлені 240 робіт учнів загальноосвітніх закладів та позашкілля. Захід провели з метою вивчення правил пожежної, екологічної безпеки та основ безпеки життєдіяльності. Організатори кажуть:

Ми прагнемо популяризувати професію пожежника-рятувальника та ознайомлювати дітей з діяльністю громадських та державних структур із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.  Також наш конкурс сприяв різносторонньому розвитку та розкриттю у дітей художніх здібностей“.

Авторам найкращих робіт вручили грамоти та цінні подарунки. Серед призерів – вихованці луцьких закладів освіти та позашкілля, а також школярі з Горохівського, Іваничівського, Маневицького, Луцького, Рожищенського, Турійського, Старовижівського та Шацького районів.

_DSC0062.JPG

_DSC0092.JPG

_DSC0012.JPG

_DSC0039.JPG

_DSC0014.JPG

_DSC0043.JPG

_DSC0061.JPG

_DSC0018.JPG

Leave a Comment