Важливо Волинь Новини

“Усі споруди демонтують!”: Луцька міська рада погрожує підприємцям кримінальною відповідальністю

У відділі інформаційної роботи Луцької міської ради журналістам “Волинь Infa” повідомили, що:

У зв’язку з вилученням земельної ділянки на вул. Глушець, 1, що у м. Луцьку з постійного користування комунального підприємства “Луцькі ринки”, відповідно до рішення від 29.01.2020 № 69/1, дія договорів оренди торгівельних місць, укладених з  підприємцями, які здійснють діяльність на вказаній земельній ділянці буде припинена 02.02.2020.

На виконання рішення Луцької міської ради просимо підприємців в добровільному порядку до 03.02.2020 демонтувати належні їм тимчасові споруди та інші конструкції“.

У разі невиконання підприємців попереджають, що споруди та конструкції будуть класифікуватися як самочинно розміщені, а використання земельної ділянки під ці споруди – як самовільне зайняття/захоплення землі, що тягне за собою притягнення винних осіб до адміністративної та кримінальної відповідальності.

У такому випадку демонтаж буде проведений департаментом муніципальної варти Луцької міської ради з подальшим відшкодуванням витрат на демонтаж та зберігання майна за кошти осіб, що здійснили їх встановлення відповідно до Правил благоустрою міста Луцька“.

Також у міськраді наголосили, що демонтаж буде здійснюватися департаментом муніципальної варти у присутності поліції:

У разі виникнення опору законним вимогам поліції та порушенні громадського порядку, винні будуть притягнені до адміністративної та/або кримінальної відповідальності у передбаченому законом порядку“.

 

Leave a Comment