Важливо Волинь Новини

Луцькрада не позбавила повноважень одного з депутатів

Депутати Луцької міської ради не підтримали проект рішення про дострокове складання повноважень депутата Петра Нестерука.

Про це йшлося у середу, 29 січня, під час пленарного засідання 69-ї сесії Луцької міської ради. Як відомо, депутат Луцької міської ради Петро Нестерук неодноразово заявляв, що хоче скласти депутатські повноваження. Під час розгляду цього питання виникла дискусія.

«Я вважаю, що Нестерук дуже багато долучався до округу, люди його знають. Якщо ми це зробимо, то округ залишиться без депутата. Зайде інша людина з іншого кінця місця. Давайте залишимо його, щоб допрацював цих кілька місяців», – зазначив депутат Євген Ткачук.

У відповідь на це депутат Павло Данильчук зазначив, що в цьому питанні багато політики.

«Заява була написана вже давно. Якщо людина хоче йти. Півтора року він не виконує своїх обов’язків», – зазначив Данильчук.

Юлія Дацюк нагадала, що не зважаючи на те, що заява написала давно, але сам депутат не приходив на засідання комісії та засідання сесії, щоб пояснити свій вибір. «За» проголосували тільки 12 депутатів. Відтак, рішення про позбавлення депутатських повноважень не підтримали.

Leave a Comment