Важливо Волинь Новини

“Що хочу, то й роблю”: як на Волині знищують асфальтовані дороги. ВІДЕО

Всі хочуть їздити по гарних дорогах, жаліються на їхній стан, мовляв, за що податки платимо? Проте ситуація, що склалася у Турійському районі Волинської області показує протилежне: самі ж і руйнуємо дороги. Тут вже, як то кажуть, на державу “не спихнеш”.

Свідком такого руйнування став небайдужий волинян. Чоловік не тільки зафіксував на відео  порушення, а й викликав і дочекався поліцейських.

Їздив Турійськом у власних справах, побачив те, на що не відреагувати просто не зміг! Гусенична техніка рухалася по асфальтованій дорозі без спецобладнання. Всі знають, що гусенична техніка по асфальтованому покритті може переміщатись за допомогою спеціального причепа (на якому його перевозять) або ж на гусениці вдягають гумове спеціальне покриття, яке перешкоджає руйнації асфальту.

Моєму обуреню не було меж! Чому хтось вирішив, що йому можна зруйнувати те, на що було витрачено кошти платників податків цілого району! Дорога і без того в поганому стані!

Вирішив зафільмувати даний “конфуз”, адже за все своє життя ще не бачив такої наглості, і викликав поліцію. Щоб довести справу до кінця залишився на місці, аби впевнитись, що винуватця буде покарано. Сподіваюсь, що мій приклад надихне людей бути свідомими. Адже саме з нас починається держава!“.

– ЩО ХОЧУ ТО Й РОБЛЮ, – СКАЗАВ ВИНУВАТЕЦЬ.

– ЩО ХОЧУ ТО Й РОБЛЮ, – СКАЗАВ ВИНУВАТЕЦЬ.Сьогодні біля обіду, розїжджаючи по Турійську у власних справах, побачив те, на що невідреагувати просто не зміг!Гусенична техніка рухалась по асфальтованій дорозі без спецобладнання. Всі знають, що гусенична техніка по асфальтованому покритті може переміщатись за допомогою спеціального причіпа (на якому його перевозять) або ж на гусениці одівають гумове спеціальне покриття, яке перешкоджає руйнації асфальту гусеницями. Моєму обуреню не було меж!!! Чому ХТОСЬ вирішив, що йому можна зруйнувати те, на що було витрачено кошти платників податків цілого району! Дорога і без того в поганому стані! Вирішив зафільмувати даний "конфуз" (адже за все своє життя ще не бачив такеї наглості) і викликав поліцію. Щоб довести справу до кінця залишився на місці, аби впевнитись, що винуватця буде покарано.Виставляю на привселюдний огляд та поширення свою маленьку "пригоду". Сподіваюсь, що мій приклад надихне Вас бути свідомими. Адже саме з нас починається держава!

Gepostet von Турійські Новини Журнал am Montag, 27. Januar 2020

 

Leave a Comment