Волинь Новини

Різдвяні подарунки у Луцьку отримали майже 4000 дітей

Під час новорічно-різдвяних свят в обласному центрі Волині відбувалося багато благодійних акцій та заходів для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей з інвалідністю.

Про це під час оперативної наради Луцького міського голови розповіла виконувач обов`язків начальника управління соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Олена Бондарчук

Загалом, за словами Олени Бондарук під опікою управління перебуває 649 дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, 1024 дитини з особливими потребами, 152 дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування, 145 дітей-переселенців, 513 дітей учасників АТО та 25 дітей загиблих військовослужбовців.

Так, під час благодійної акції “Миколай пам’ятає про всіх”, яка відбувається вже десять років поспіль, волонтери разом зі службами таксі відвідали оселі 154 дітини з особливими потребами і вручили подарунки від Луцької міської ради та Волинського обласного благодійного фонду “Дитяча місія.Україна”.

Крім цього відбулися “Різдвяні зустрічі” з дітьми з сімей загиблих військовослужбовців під час проведення АТО, з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу, вихованцями громадських організацій молоді з інвалідністю.

Під час різдвяних свят для дітей організовували концерти, різдвяні вистави, екологічно-мистецькі акції.

Загалом, упродовж різдвяно-новорічних свят, за словами Олени Бондарчук, управління соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді привітало 3989 дітей. Кожна дитина отримала подарунки від міської ради та благодійників.

Leave a Comment