Важливо Волинь Новини

Заступниця директора ПУМу стала хрещеною мамою

Відома луцька громадська діячка, заступниця директора Палацу учнівської молоді, хореографка та голова громадської організації “Національна гідність” Олена Балабаш стала хрещеною мамою. Світлинами та враженнями від цієї радісної події вона поділилась із виданням Волинь infa.

“Неймовірні відчуття хвилювання, радості, втіхи переповнюють моє серце… Відучора я маю новий статус – Хресна мама!” – радіє жінка.

Олена хрестила доньку своєї рідної сестри Тетяни Салімухи, дівчинку назвали Катериною.

“На появу Катрусі так довго чекала уся родина. Тільки з віком усвідомлюєш, що це не лише почесна місія, а й велика відповідальність. Мені так хочеться бути для нею не просто хорошою, а найкращою Хресною у світі!
Одне я знаю точно, що моєї уваги, любові і тепла їй буде вистачати завжди, а ще тепер мені буде з ким ділитися своїми бантиками, віночками і прикрасами”, – не може натішитись новим статусом Олена.

Малечу хрестили у Кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку, який родина Олени відвідує щонеділі.

Олена Балабаш каже, хоч Катеринка – це друга донька сестри Тетяни, та хрещеною для рідної племінниці вона стала вперше. Бо коли хрестили старшу – Даринку, то повірили забобонам.

“Танюша хрестила двох моїх синів, а раніше не дозволяли (через якісь забобони), щоб я хрестила її першу донечку. Зараз нам вже розказали, що можна, щоб ми одна в одної хрестили дітей”, – розповідає щаслива хрещена мама, аби на їх прикладі інші були уважнішими та все, що кажуть інші, обов’язково перевіряли.

На святкування такої важливої події зібралися найрідніші. Олена Балабаш не раз розповідала у різних інтерв’ю, що для неї та її близьких сім’я завжди на першому місці.

Рідні сестри Олена та Тетяна для святкування обрали однакові довгі сукні, блакитного кольору.

“Спочатку ми не домовлялися…. Мені цю сукню подружки подарували на День народження, а Танюша купила нещодавно. Скинула мені фото обновки – а у мене таке саме!Для підсилення ефекту спорідненості домовилися бути в однакових першу частину хрестин, а потім перевдягнулися у різні наряди.”

Видання Волинь infa приєднується до привітань родини з хрещенням малечі та бажає маленькій Катрусі щастя та Божої охорони!

Leave a Comment