Важливо Волинь Новини

У Волинській ОДА шукають керівника апарату

У Волинській обласній державній  адміністрації оголосили конкурс на зайняття посади керівника апарату.

Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА Юрія Погуляйка, – пише ВолиньPost

Відповідно до обов`язків,  керівник апарату ОДА здійснює: повноваження керівника державної служби в апараті облдержадміністрації, організовує роботу апарату, несе персональну відповідальність за виконання покладених на апарат завдань, визначає ступінь відповідальності керівників та інших працівників його структурних підрозділів.

Окрім того, керівник апарату організовує аналітичний та оперативно-технічний контроль за виконанням нормативних і розпорядчих документів, забезпечує взаємодію структурних підрозділів апарату зі структурними підрозділами облдержадміністрації, районними державними адміністраціями, об’єднаними територіальними громадами, районними, міськими, селищними, сільськими радами та їх виконавчими комітетами з питань, віднесених до компетенції облдержадміністрації, видає накази з адміністративно-господарських питань та інших питань внутрішньої роботи апарату, відповідає за організацію проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних з виконанням функцій держави, вирішує питання транспортного обслуговування керівництва облдержадміністрації, структурних підрозділів, її апарату тощо.

Посадовий оклад керівника апарату Волинської ОДА – 11 100 гривень без врахування надбавки за вислугу років, надбавки за ранг державного службовця, премій, надбавки за інтенсивність праці.

Особи, які претендують на посаду, мають подати необхідні документи (заяви та резюме) через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС до 17 год. 15 хв. 3 лютого 2020 року.

Leave a Comment