Волинь Новини

Куди поїхати у відпустку взимку: поради від луцького туроператора

Під час зимової пори, відверто кажучи, думки про тепло, пляжі, море або інший вид відпочинку закрадаються в голови багатьох волинян. На питання, куди ж поїхати грітися, або провести час незабутньо, надасть відповіді власниця луцької туристичної агенції  «Лучія»  Світлана Ріпа

 Куди найчастіше їдуть волиняни взимку?

Єгипет вже багато років є популярним напрямом для волинських туристів.  Відпочинок в Єгипті доступний цілий рік , чим привертає увагу охочих. Безумовно, волиняни, які мають більший бюджет на відпочинок обирають ОАЕ, Мальдіви, Балі, тощо.  Відпочинок ж у Єгипті коштує від 180 доларів за сім ночей з пакетом  «Все включено»  для однієї особи.
Шанувальники гір надають перевагу не користуватися послугами  турфірм,  а бронюють власноруч через  програму,  яка має назву  «Booking».  Як правило, це налаштовані  туристи, які мають власне знаряддя та автомобіль. Найпопулярнішим напрямком для відпочинку у горах серед волинян є Карпати, але чимало туристів мають першість у  Польщі, Австрії, та Швейцарії.

З настанням новорічних свят,  існує чимало охочих, які прагнуть зустріти свято по-європейськи, відчувши культуру інших країн. Традиційно,  у Європі під час свят,  на головній вулиці того чи іншого міста розміщені різноманітні різдвяні ярмарки, де можна поласувати глінтвейном та смаколиками:  ковбасками, солодощами, тощо. Зазвичай, подібні ярмарки не відрізняються з – поміж інших, проте мають своєрідний національний характер.

Як змінилася вартість турів?

Більшість волинян користуються туристичною послугою,  яка має назву «раннє бронювання».  Ця система полягає у бронюванні путівок на весну та літо за зниженими цінами.  Подекуди,  оплата під час  «раннього бронювання»  може сягати на  40-50%  менше від повсякденної вартості.  Така послуга дійсна до 1 березня –  зазначає Світлана Ріпа.


Чи виникають певні недоліки під час відпочинку?


Бувають і такі мандрівники , які не можуть уявити свій відпочинок без свого улюбленця. Частина споживачів готельних послуг хочуть поселитися в готелі разом зі своїми вихованцями , але чимало скаржаться на відсутність багатьох мережевих спеціалізованих готелів для тварин.

Leave a Comment