Важливо Волинь Новини

“У мене рак, допоможіть!”, – волинянин збирає гроші на термінову операцію

“Доброго дня! Мене звати Сівак Володимир. В мене рак 4 стадії сліпої кишки з метазтазами в печінці та легенях. Я пройшов вісім хімій…” – таке повідомлення  прийшло до редакції Волинь infa.

Його написав 55-річний волинянин, який півроку бореться за своє життя. Аби мати шанс на одужання, колишньому шахтарю потрібно зібрати 60 тис. грн до 7 лютого!

Пробував зробити операцію раніше. Але в Інституті раку не вдалося зробити, тільки стому вивели (штучний отвір, сформований на передній черевній стінці, внаслідок хірургічного втручання, для виведення калових мас або сечі, – ред.). Це дуже важко, ходити з цією стомою. Зараз пухлина зменшилась, операцію вже можна зробити. Призначили на 7 лютого, але вона лапароскопічна, а тому доровартісна. Інструменти і обладнання коштують великих грошей, – розповідає Володимир.

 

 

На лікування сім’я Володимира витратила вже більше 100 тис. гривень! Проте про боротьбу з цим страшним недугом у його родині знали не з чуток, адже до того, як чоловіку поставили діагноз, з раком вже 7 років боролась 35-річна донька Тетяна.

“В моїй сім’ї ще є дочка – Таня Куценко. Вона хворіє раком молочної залози – 4 стадія. Приймає дорогі ліки: препарат-таргент “Ібранс”. Зараз хвороба в ремісії, тож вона має сили виховувати двох доньок”, – з болем в серці розповідає Володимир.

Чоловік пригадує, як сам дізнався про хворобу. Каже – це був великий удар і шок як для нього, так і для всєї родини. Адже окрім доньки у нього є ще дружина (інвалід 3-ї групи) та син від попереднього шлюбу.

Був сильний больовий приступ… Пішов у лікарню, а там зробили УЗД, а потім КТ. Сказали, що рак 4стадії з метастазами в печінці та легенях. Був шок. Якби не дружина не знаю як би витримав. Одразу поїхали в Інститут раку і там призначили хімію проходити, але після трьох процедур стало ще гірше. Пухлина виросла і зовсім перекрила кишку, врослась у сусідні структури, тому операцію не вдалося зробити.
Після обстеження лікарі призначили після інше лікування дороговартісною “хімією” FOLFIRI з додаванням таргентного препарату Авастин. Лікування допомогло і пухлина зменшилась та стала операбельною.
Боротьба з раком для родини Володимира – це не лише величезний стрес, але й непосильна фінансова ноша, адже інструменти та обладнання для опеції коштують дуже дорого. Окрім того, треба оплатити наркоз, спеціальне харчування після хірургічного втручання та дорогу до Києва Тому якщо ви маєте фінансову можливість допомогти – не проходьте повз! Врятувати життя може кожна гривня!
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк 4731 2191 1495 7628 Сівак Володимир.

 

Leave a Comment