Волинь Новини

Луцькрада платитиме тільки за пільговиків з е-квитками

Луцька міська рада відшкодовуватиме кошти за проїзд у громадському транспорті тільки тих пільговиків, які мають електронні квитки.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради.

Так, з введенням безготівкового розрахунку в громадському транспорті міста, Луцька міська рада відшкодовуватиме для Луцького підприємства електротранспорту кошти за проїзд пасажирів пільгових категорій, які «провалідувалися».

Так начальник начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов зазначив, що завдяки валідаторам Луцькрада має чітку картину щодо обліку пасажирів і пасажирів пільгових категорій зокрема. Тому відшкодовувати кошти за «старим» коефіцієнтом неможливо. Директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц зазначив, що система моніторингу безготівкової оплати праці ще не стала на ноги і дані про кількість пільговиків можуть бути некоректними. Він додав, що багато пасажів пільговиків просто «непровалідовуються» і ще 10000 громадян пільгових категрій не отримали е-квитків. Проте, члени виконкому все ж підтримали проект рішення і вирішили компенсовувати кошти тільки за тих пільговиків, які мають е-квитки.

Leave a Comment