Волинь Новини

Луцькі спортсменки тріумфували на легкоатлетичних змаганнях. ФОТО

Волинські спортсменки завоювали золоті медалі на відкритому чемпіонаті Сумської області з легкої атлетики серед юнаків, дорослих та ветеранів у приміщенні серед збірних команд міст і районів.

Про це йдеться на сторінці департаменту сім`ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Змагання тривали з 18 по 19 січня в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету. У змаганнях брали участь найкращі атлети Сумщини та вихованці відділення легкої атлетики КЗ “ДЮСШ № 3 ЛМР”, які тренуються під керівництвом тренера-викладача Наталії Якимович і на даний час знаходяться на навчально-тренувальному зборі та готуються до командного чемпіонату України та чемпіонату України серед юніорів у приміщенні, які відбудуться з 31 січня по 04 лютого в місті Суми.

Так, перші медалі в новому сезоні завоювали: Анжела Лихач — І місце ( біг 800 м), Яна Боровець (Волинська-Рівненьска області) — І місце (біг 1500 м), Діана Патракова — ІІІ місце (біг 800 м). 4 місце з бігу на 1500 м посів Андрій Колодистий.

Світлина від Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.Світлина від Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.Світлина від Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.Світлина від Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

 

Leave a Comment