Важливо Волинь Новини

Журналісту з Волині на 34 роки заборонили в`їзд до Криму. ВІДЕО

Журналістові із Волині Тарасові Ібрагімову на 34 роки заборонили в’їзд до Криму. Офіційна причина – «загроза обороноздатності чи безпеці Росії». Так зазначили в сповіщенні, яке Ібрагімову вручили працівники ФСБ. Сам журналіст пов’язує це зі своєю журналістською діяльністю.

З травня 2018-го він працював на телеканалі «UA:Крим», висвітлював переслідування кримських татар та українців, які не погодилися з приєднанням півострова до Росії, повідомляє ІА Волинські новини, посилаючись на Суспільне.

Народився та жив журналіст у селищі Ратному на Волині, після закінчення середньоосвітньої школи-гімназії імені Василя Газіна. Вступив до Східноєвропейського університету імені Лесі Українки на спеціальність політологія. У 2008 році закінчив виш та переїхав до Києва.

«Я висвітлював такі болючі для ФСБ і влади Криму теми, як політичні переслідування кримських татар і українців у Криму і те, як фальсифікуються ці справи. Чесно кажучи, я очікував, що так буде. Для мене це було питанням часу, і, мабуть, варто було б зазначити уже зараз, що я не припиню свою роботу журналіста на тему Криму. Я продовжу висвітлювати судові процеси», – запевнив Тарас Ібрагімов.

Leave a Comment