Важливо Волинь Новини

«Ставати в чергу і піднімати руку, аби попіаритися, не буду», – екс губернатор Володимир Гунчик

Ставати в чергу і піднімати руку (як я сьогодні бачу це на сесії: з деяких питань виступає один, другий, третій, щоби тільки попіаритися) не буду. Я вже це пройшов, пережив. Я достатньо маю своєї власної думки і, не боюся цього сказати, ваги в області, щоби зайвий раз піднімати руку і порушувати питання, аби тільки порушити.

Про це в нещодавньому інтерв’ю заявив екс губернатор, нині депутат Волинської обласної ради Володимир Гунчик.

«Я продовжую досить активно працювати із матеріалами сесій, які мені надходять. Я контактую зі своїми колегами. Я не покинув політичне життя, але це не означає, що я повинен бути серед перших публічних осіб.

Був час, коли голова Волинської облдержадміністрації виконував відповідні функції. Сьогодні у  мене інші функції як у депутата обласної ради, і виступати тільки для того, щоб показати, що ти є, що ти присутній у залі, і нагадати комусь, що ти існуєш, це – неправильно. Все повинне оцінюватися відповідними справами. Якщо я не згідний із позицією, яка виноситься в цю залу, я це висловлюю.

Коли я зустрічаюся зі своїми колегами, бувшими головами районних державних адміністрацій, депутатами різних рівнів, сільськими та селищними головами, ми довго дискутуємо, обговорюємо ті питання, які є актуальними. Для мене дуже болючими є питанням будівництва шкіл, я бачу, що зупинилася програма по дорогах, і запитую своїх колег: «Чому ви сидите?». Чому сьогодні голова обласної адміністрації не в Києві? Чи знає він сьогодні віце-прем’єрів та міністрів? Я це робив на другий день після того, як був призначений на посаду.

Висидіти в області і дочекатися, що хтось принесе тобі в регіон якийсь ресурс, – неправильно. Але для цього є люди, які взяли сьогодні на себе відповідальність бути першими особами в області. Ми їх повинні підтримати, якщо вони вносять якісь пропозиції», – наголосив депутат Волинської обласної ради

Leave a Comment