Новини

Жінка, яка поцупила банку з пожертвами для армії. ВІДЕО

На Рівненщині, є чимало добродушних та свідомих громадян, які у своїх закладах збирають пожертви для усіх, хто їх потребує. Щоправда, є також громадяни, що користуються такою добротою. Наприклад, можуть повністю витіснити з себе всю людяність і поцупити все те, що інші мешканці протягом чималого часу так збирали, навіть не задумуючись, що їх може відзняти камера спостереження. Ось і цього разу у Рівному знайшлася особа, якій вочевидь гроші потрібні більше, ніж людям, які цілодобово зі зброєю в руках стережуть наші кордони на Донбасі.

Інцидент трапився у торгово-офісному центрі, в Галереї «Прем’єр». Там, у ювелірному відділенні, два роки стояла баночка, куди мешканці міста збирали кошти на допомогу української армії. Принаймні так стверджує автор відео, яке оприлюднили в Instagram-спільноті «Rivne 1283».

——– ВІДЕО КРАДІЖКИ ———-

На відео чітко видно жінку, яка спокійно заходить до ювелірного відділу, очікує, коли продавчиня відволічеться, хапає банку і швидко поспішає геть.

За словами автора відео, банка вже була повною і її саме мали забрати, однак не встигли – це зробила раніше за них злодійка. Факт крадіжки зафіксований на відео, однак самої особи в цьому магазині ніхто не знає. Саме тому вони і вирішили розповсюдити відео-матеріали по мережі, щоб добитися справедливості. За їх словами, їм важливі не стільки гроші, як розголос.

Це може бути попередженням також і для інших закладів. Якщо хтось побачить дану особу, будьте пильні. Хтозна, може вона спроможна і касові апарати непомітно опрацювати.

Leave a Comment