Важливо Волинь Новини

Луцькі цуценята, яких закопали живцем, знайшли родини

Днями Луцьк облетіли новина про те, що біля села Струмівка живих цуценят у мішку закопали у землю, а їх маму прив’язали сталевим тросом до дерева. Пухнастиків врятували небайдужі люди та взялися шукати їм родини. І ось, останнє цуценя з цієї жахливої історії, знайшло свою родину. Про це у мережі Фейсбук написала користуачка Тетяна Михайленко.

“Третя дівчинка красуня має домівку. Величезна подяка та шана лучанину Ігорю з родиною, які не дивлячись на те, що мають уже не одного домашнього улюбленця, теж підібраних з вулиці, не змогли пройти осторонь та забрали цю чудову дівчинку. Це люди з величезною душею та серцем. Захоплююсь такими людьми та вчинками!!!” – йдеться у дописі.

 

Світлина від Тетяни Михайленко.

Світлина від Тетяни Михайленко.

Світлина від Тетяни Михайленко.

 

Світлина від Тетяни Михайленко.

Інших двох цуценят вже прихистили, тож тепер волонтери шукють родини для мами, яку днями везуть у КП “Ласка” для стерилізації.

“Ще лишилась мама цих діток, їй теж дуже потрібна домівка. Вона, не зважаючи на зраду, не втратила довіри до людей. Собачка дуже гарна, йде на контакт з людьми попри ті страхіття, які їй довелось пережити. Відгукніться і приютіть бідолашку! … Дуже хочеться, щоб було щасливе завершення у цій історії для всіх і знайшлася домівка для мами. Вона чекає на вас, добрі серця. Відгукніться!”, – закликає Тетяна.

Усі, хто зацікавився долею песика та хоче допомогти або прихистити маму цуценят можуть звертатись за номером: 0665682669 – Тетяна.

Leave a Comment