Важливо Волинь Новини

«Вже два місяці їжджу в маршрутці безкоштовно». Лучанка розповіла про «золоту» City card

У Луцьку продовжується ажіотаж з купівлею електронних квитків. Лучани скаржаться скаржаться, що багато пристроїв і е-квитків не працюють.

Окрім того у системі часто відбуваються збої, були випадки, коли з карток знімали геть усі гроші. Проте у City card обіцяють – це все візьметься на контроль. Усі кошти, які були зняті з карток лучан, повернуть назад.

У міськраді жителям міста принесли вибачення за незручності, проте просять з розумінням поставитись до ситуації, що склалась, адже це не просто електронний квиток – це прозора система оплати.

Днями лучанка для журналістів Волинь infa розповіла свою історію.

«Два місяці тому я теж придбала свій електронний квиток, адже часто користуюся громадським транспортом. Відразу поповнила його на 100 гривень. Десь через десять днів я з’ясувала те, що увесь цей час я їздила в громадському транспорті безкоштовно, адже баланс у розмірі ста гривень так і залишився», – розповідає пані Ірина.

Лучанка називає свій електронний квиток «золотим».

«Ось так у нас працюють нововведення в громадському транспорті Луцька, в когось знімає відразу всі гроші, а хтось продовжує їздити безкоштовно, бо переконана, що я не одна така», – розповідає жителька міста Луцька.

Leave a Comment