Волинь Новини

Хто у Луцьку матиме посвідчення про безкоштовний проїзд у громадському транспорті

Працівникам окремих установ луцька видадуть посвідчення для безкоштовного проїзду в громадському транспорті міста протягом 2020 року.

Про це говорили у середу, 15 січня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.  автобусах на міських маршрутах на 2020 рік

Так, начальник департаменту транспорту та зв’язку Володимир Степанов розповів, що йдеться про працівників поліції, представників департаменту соціальної політики Луцької міської ради, обласного управління Держпраці тощо.

На підставі Закону «Про місцеве самоврядування в Україні» та на підставі звернень установ, членам виконкому запропонували підтримати проект рішення про надання посвідчень про безкоштовний проїзд у маршрутках та тролейбусах Луцька для:

– 3 працівників Державної установи “Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України”.

– 10 працівників департаменту соціальної політики Луцької міської ради.

– 7 працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

– 30 працівників сектору превенції Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

– 10 працівників управління Держпраці у Волинській області.

1 коментар

  • “– 7 працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).” Чому тільки 7 працівників, кіривництво, напевно. Їх там десятки працює.

Leave a Comment