Волинь Новини

Залишив дружину і двох дітей: повісився 27-річний атовець, про якого ЗМІ розповідали на всю країну. ФОТО

Пішов із життя 27-річний Тарас Куницький, який служив у 51-й бригаді в першу хвилю мобілізації. Це сталося ввечері 13 січня, чоловік повісився на подвір’ї будинку. В.о. начальника Іваничівського відділення поліції підполковник В’ячеслав Мартинюк розповів, що чоловіка виявили рідні повішеним на дереві.

Наклав на себе руки дуже позитивний, хоробрий, добрий чоловік, батько двох малих діток, учасник АТО Тарас Куницький. Це трапилося у селі Грибовиця (він звідти). Нічого нікому не сказав, не написав, не пояснив. Пішов із життя мовчки – петля на шию. Дружина була вдома, коли побачила – було пізно”, – повідомило подробиці видання Радар.

Як пише видання БУГ, Куницький служив у складі колишньої 51-й бригади в першу хвилю мобілізації. Перший раз чоловік потрапив на схід у 2014 році, в 2016 році служив за контрактом.

Куницький був героєм одного з телевізійних репортажів – про нього журналісти розповідали на всю країну. Він врятував скутериста, що стікав кров’ю. До цього він разом зі своїм дядьком Ігорем Куницьким, колишнім пожежником, врятували від пожежі жінку в селі Грибовиця: неходячу пенсіонерку, після інсульту, яка ледь пересувалася з візочком.

Усіх небайдужих просять допомогти родині загиблого. Реквізити картки Приватбанку: 4149 4971 0030 4403 Куницький Ігор (дядько померлого).

Leave a Comment