Волинь Новини

Лучанин закликає бойкотувати валідатори в громадському транспорті

Лучанин пропонує оголосити бойкот впровадженню системи валідаторів у місті.

Таку петицію 11 січня зареєстрував мешканець Луцька Микола Гончарук.

Автор петиції пропонує оголосити бойкот системі електронної оплати проїзду в громадському транспорті, запроваджену в Луцьку. Чоловік закликає не користуватись системою, бо мовляв, вона вкрай не зручна.

Щоб обґрунтувати свою думку, називає недоліки:

– не можливо оплатити разовий проїзд, мінімальне поповнення картки – це кілька поїздок;
– далеко не всі мають фізичну змогу оплачувати проїзд з додатків в смартфонах;- не видаються квитки/чеки на підтвердження оплати разового проїзду;
– від користувачів картки в примусовому порядку вимагається оплата 35 грн за пусту картку. Люди стурбовані та не задоволенні таким примусом.

“Всі ці недоліки створюють низку незручностей лучанам, та особливо великі проблеми гостям міста. Для усунення цих проблем вважаю необхідним запровадити систему яка дозволить купувати разові квитки”, – йдеться у тексті петиції.

Найоптимальніший варіант, на думку автора петиції, щоб автомати з продажу квитків стояли у кожному транспорті – із можливістю оплатити готівкою, або банківською карткою.

До усунення вищевказаних проблем, чоловік пропонує ввести перехідний період, коли за проїзд можна буде платити вже впровадженими картками та/або готівкою.

Leave a Comment