Волинь Новини

«Діти небесного легіону» допомагають військовим

«Діти небесного легіону» – волонтерський проєкт, в якому беруть участь діти з Волині, чиї батьки загинули на російсько-українській війні чи Майдані. Цього разу вони приїхали до військового госпіталю Луцька, щоб сповістити воїнів про світле свято Різдва Христового. У програмі виступу були традиційна коляда та сучасні пісні.

Як повідомив координатор волонтерського руху «Меценати для солдата» Руслан Теліпський, діти самі зголосилися приїхати в Луцьк, щоб привітати пацієнтів і медперсонал шпиталю з різдвяними святами. Також маленькі благодійники завітали з колядками до меценатів і партнерів проєкту, аби зібрати кошти для тих, хто перебуває на лікуванні у медичному закладі.

– Ми знаємо, що тут є хлопці поранені. І про нещодавню пожежу теж знаємо, тож вирішили допомогти. На сьогодні під нашою опікою понад 250 таких діток, ми намагаємося виховувати в них соціальну та патріотичну складову. Від їхньої творчості та любові теж може залежати допомога захисникам України, – розповів Руслан Теліпський.

 Олексій Мосейченок, АрміяInform

Leave a Comment