Важливо Волинь Новини

На Волині перекинулось авто: за кермом – п’яний водій

На автодорозі сполученням Іваничі-Павлівка, в районі лісу смт Іванич, за межами дороги знайшли перевернутий автомобіль марки Opel zafira.

Про це повідомляє Іваничівське відділення поліції.

Виїздом поліцейських сектору реагування патрульної поліції Іваничівського відділення поліції на місце події було встановлено, що житель с. Луковичі, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись на автомобілі у сторону с. Павлівка, не впорався із керуванням та допустив з`їзд автомобіля на ліве узбіччя, після чого автомобіль перекинувся.

Внаслідок ДТП ніхто не травмований.

У діях водія вбачаються ознаки адміністративного правопорушення передбаченого ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів і дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 130 ( керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного , наркотичного чи іншого сп`яніння, або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Leave a Comment