Новини

Звільнено 36 керівників Держгеокадастру

Державна служба геології, картографії і кадастру провела комплексну перевірку, за результатами якої було звільнено усіх регіональних керівників відомства. Про це йдеться у повідомленні Держгеокадастру.

«За результатами проведеної перевірки звільнено 36 посадовців, у такий спосіб, жоден очільник територіальних органів Держгеокадастру не лишився на обійманій посаді. Окрім наявних випадків невиконання/неналежного виконання посадових обов«язків, було виявлено й правопорушення, усі необхідні матеріали вже передано на розгляд до правоохоронних органів», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, перевірка проводилася з метою забезпечення максимальної прозорості та результативності процесу реорганізації Держгеокадастру в частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності за період 2018-2019 років.

«Також незабаром буде оголошено другу хвилю конкурсів на зайняття вакантних посад керівництва (начальників та їхніх заступників) у територіальних органах Держгеокадастру», — підсумували у відомстві.

Leave a Comment