Важливо Волинь Новини

П’яні розваги у Луцьку закінчилися вбивством

Як повідомляє сектор комунікації ГУНП, до поліції зателефонував 48-річний житель Луцька, який розповів, що візуально знайомий чоловік під час сварки наніс смертельне ножове порання його 53-річному братові. Зловмисник з місця пригоди втік.

На місце події, по вулиці Куделі, миттєво прибули три екіпажі патрульних. Як розповіли їм очевидці події, четверо чоловіків розпивали алкогольні напої. Далі між ними виник конфлікт, під час якого один з учасників наніс ножове поранення іншому в район грудної клітки. Виявилось, що воно було смертельним. Зловмисник втік з місця події.

Поспілкувавшись з очевидцями, заявником і сусідом, поліцейські прийняли рішення обстежити прилеглу територію. Інші патрульні охороняли місце події та встановлювали детальні обставини. Також прибули й медики, які констатували смерть потрепілого.

«Приблизно за півгодини, на вулиці Корольова, в ході оперативно-розшукових заходів, ми помітили чоловіка, який підходив по орієнтуванню. На нього вказали і інші двоє очевидців події. Особу затримали і доставили на місце вбивства. Далі працювала слідчо-оперативна група», – розповідає патрульний поліцейський Дмитро.

Підозрюваним у вбивстві виявився раніше судимий 39-річний житель Донецької області.
Після оголошення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, буде вирішуватися питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment