Волинь Новини

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко вітає волинян з Новим роком та Різдвом

Прийдешній 2020 – рік піднесення та здійснення сподівань

Ми проводжаємо у минуле 2019 рік та перегортаємо чергову сторінку свого життя. Рік, що минає, став для нашої держави переломним. У 2019 році розпочалися перетворення в країні, яких давно чекали усі. Плани, які перед нам ставить Президент України та Уряд неодміннно увінчаються успіхом у прийдешньому році.

Ми прожили цей рік, як одна велика родина, у спільній боротьбі за незалежну та розвинену Українську державу. Ми долали труднощі, йшли вперед і – вистояли. І хоча ще не повністю відвоювали окуповані землі, але зупинили ворога. Зроблені перші реальні кроки до припинення вогню на Сході держави. Ми, українці, і надалі відстоюватимемо мирне врегулювання військового протистояння на східних рубежах держави.

Протягом 2019 року волиняни зуміли досягнути позитивних показників в економіці, будувалися школи та садочки, футбольні поля та амбулаторії, відкривалися інклюзивно-реабілітаційні центри, ремонтувалися автошляхи краю, оновлювалося медичне обладнання. Доходить до логічного завершення процес децентралізації. Новостворенні об’єднанні громади успішно працюють із європейськими партнерами. Усього цього не вдалося б досянути, якби волиняни не були однією згуртованою сім’єю. Щиро сподіваюся, що у 2020 році ми не зупинемося на досягнутому та успішно реалізовуватимемо державну політику у регіоні.

Висловлюю слова щирої подяки усім тим, хто своїю працею і талантом, активною позицією та цілеспрямованістю змінює нашу країну. Особливі слова вдячності тим, хто стоїть на сторожі нашого спокою та миру – нашим Захисникам. Завдяки вам ми маємо змогу зібратися за родинним столом та привітати своїх близьких із святами. Впевнений, що у ці святкові дні кожен українець, молячись у храмі, бажає усім захисникам витримки та мужності, а державі миру та стабільності.

Проводжаючи 2019 рік ми переосмислюємо усі перемоги та невдачі, сподіваємося на позитивні зміни та віримо, що Новий рік буде щедрим на добрі справи та нові здобутки.

Шановна волинська родино!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Різдвяна зірка стане для кожного оберегом здоров’я, щастя та благополуччя. Нехай сімейний затишок панує у кожній родині, а серця сповнюються любов’ю та надією. Бажаю усім вдалого нового року, матеріального піднесення та здійснення найсміливіших мрій.

З Новим роком!

З Різдвом Христовим!

З повагою голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment