Волинь Новини

Летальна ДТП у Ковелі: поліція встановлює обставини

Учора, 29 грудня, по вулиці Грушевського у Ковелі зіткнулися автомобіль «Audi 80» та «Mercedes Sprinter», – про це повідомляє пресслужба нацполіції області. Внаслідок ДТП водій легковика загинув, пасажирку госпіталізували. Поліція з’ясовує обставини трагедії.

ДТП трапилося після 12-ї години. Поліцейські встановили, що легковиком керував 86-річний ковельчанин. Водій не надав перевагу у русі та зіткнувся з автомобілем «Mercedes Sprinter», який рухався у зустрічному напрямку. За кермом автівки був 25-річний хлопець, теж мешканець Ковеля.

Внаслідок ДТП літній чоловік, водій «Audi 80» загинув на місці. Пасажирку легковика, 81-річну жительку Ковеля, госпіталізували.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Досудове розслідування триває.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment